Two Seasons Siem Reap Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Two Seasons Siem Reap Hotel Genel
Two Seasons Siem Reap Hotel Genel
Two Seasons Siem Reap Hotel Genel
Two Seasons Siem Reap Hotel Genel
Two Seasons Siem Reap Hotel Genel
Image More +71 fotoğraf
Two Seasons Siem Reap Hotel
Angkor Night Market St Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Two Seasons Siem Reap Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Artisans D'Angkor ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,2 mi (0,3 km) ve Angkor Night Market ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Two Seasons Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, Balkon
Room
Deluxe Double Room with Balcony
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Oda, Balkon (King Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x