Cheng Lay Guesthouse

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Cheng Lay Guesthouse Genel
Cheng Lay Guesthouse Genel
Cheng Lay Guesthouse Genel
Cheng Lay Guesthouse Genel
Cheng Lay Guesthouse Genel
Image More +77 fotoğraf
Cheng Lay Guesthouse
Steung Thmei, Svaydangkom Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Cheng Lay Guesthouse misafirlere Siem Reap (Siem Reap Merkezi) bölgesinde, Artisans D'Angkor yakınında ve Eski Pazar Bölgesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Angkor Wat ile 2,8 mi (4,5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x