Hotel D'Papillon

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Hotel D'Papillon Genel
Hotel D'Papillon Genel
Hotel D'Papillon Genel
Hotel D'Papillon Öne Çıkan Resim
Hotel D'Papillon Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel D'Papillon
Steung Thmey Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Hotel D'Papillon konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Angkor Night Market ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Apsara Tiyatrosu ile 1,2 km (0,7 mi) ve Kraliyet Bahçesi ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Victory Gate ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x