Travellerhome Angkor

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Travellerhome Angkor Genel
Travellerhome Angkor Genel
Travellerhome Angkor Genel
Travellerhome Angkor Genel
Travellerhome Angkor Öne Çıkan Resim
Image More +91 fotoğraf
Travellerhome Angkor
Steung Thmey, Siem Reap Central Area Svaydongkum Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Travellerhome Angkor misafirlere Siem Reap merkezinde, Artisans D'Angkor yakınında ve Eski Pazar Bölgesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angkor Wat ile 2,8 mi (4,5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Family Room Free Airport Pickup & 60 minutes full body massage
Room
Deluxe Double with City View Free Airport Pickup & 60 minutes full body massage
Room
Deluxe Twin with City View Free Airport Pickup & 60 minutes full body massage
Room
Superior Single Room Free Airport Pickup & 60 minutes full body massage

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x