Thong Ta Resort And Spa

Orta Tayland, Bangkok
Thong Ta Resort And Spa Genel
Thong Ta Resort And Spa Öne Çıkan Resim
Thong Ta Resort And Spa Dış Mekan
Thong Ta Resort And Spa Dış Mekan
Thong Ta Resort And Spa İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Thong Ta Resort And Spa
1894 Latkrabang Rd. Latkrabang Orta Tayland, Bangkok

Thong Ta Resort And Spa misafirlere Bangkok (Lat Krabang) bölgesinde, Marketland Alışveriş Merkezi ve Bangkok Suvarnabhumi Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rajamangala Stadyumu ile 12,4 mi (19,9 km) ve Ladkrabang Kral Mongkut Teknoloji Enstitüsü ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 70 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Single Room
Room
Standard Triple Room
Room
Standard Double/Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x