Great Residence Hotel

Orta Tayland, Bangkok
Great Residence Hotel Genel
Great Residence Hotel Genel
Great Residence Hotel Genel
Great Residence Hotel Genel
Great Residence Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +65 fotoğraf
Great Residence Hotel
1892/1 Ladkabang District Ladkabang Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Lat Krabang) bölgesindeki Great Residence Hotel misafirlere Marketland Alışveriş Merkezi ve Bangkok Suvarnabhumi Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rajamangala Stadyumu ile 12,6 mi (20,2 km) ve Ladkrabang Kral Mongkut Teknoloji Enstitüsü ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Room
Room
Standard Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x