Avion Apart-Hotel

Orta Tayland, Bangkok
Avion Apart-Hotel Genel
Avion Apart-Hotel Öne Çıkan Resim
Avion Apart-Hotel Dış Mekan
Avion Apart-Hotel Dış Mekan
Avion Apart-Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Avion Apart-Hotel
1646/99, Ladkrabang Road Ladkrabang Orta Tayland, Bangkok

Avion Apart-Hotel konaklamanızda Bangkok bölgesinde, Paseo Alışveriş Merkezi ile 5,2 km (3,2 mi) ve Samitivej Srinakarin Hastanesi ile 16,9 km (10,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mega Bangna ile 19,3 km ve Seacon Meydanı ile 20,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 250 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x