Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel

Bangkok
Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel Genel
Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel Genel
Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel Genel
Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel
1599/1 Lat Krabang soi 13 Thanon Lat Krabang , Bangkok

Bangkok (Lat Krabang) bölgesindeki Canalis Suvarnabhumi Airport Hotel misafirlere Bangkok Suvarnabhumi Üniversitesi ve Marketland Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rajamangala Stadyumu ile 12,4 mi (19,9 km) ve Ladkrabang Kral Mongkut Teknoloji Enstitüsü ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 226 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Suite
Suite Pool View
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Suite Room
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x