Talenti House

Kuzey Roma (bölge), Roma
Talenti House Öne Çıkan Resim
Talenti House Dış Mekan
Talenti House Dış Mekan
Talenti House Dış Mekan
Talenti House Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Talenti House
Via Franco Sacchetti 68 Kuzey Roma (bölge), Roma

Talenti House size Roma (Quartiere XXVIII Monte Sacro Alto) bölgesinde, Villa Borghese ve Piazza di Spagna ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel İspanyol Basamakları ile 5,7 mi (9,1 km) ve Kolezyum ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Köşe
Room
Elite Oda, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x