B&B Roma Talenti

Kuzey Roma (bölge), Roma
B&B Roma Talenti Genel
B&B Roma Talenti Genel
B&B Roma Talenti Öne Çıkan Resim
B&B Roma Talenti Dış Mekan
B&B Roma Talenti Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
B&B Roma Talenti
Via Ludovico di Breme 102 Kuzey Roma (bölge), Roma

B&B Roma Talenti size Roma (Quartiere XXVIII Monte Sacro Alto) bölgesinde, Villa Borghese ve Piazza di Spagna ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel İspanyol Basamakları ile 5,9 mi (9,5 km) ve Kolezyum ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

B&B Roma Talenti misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 5.30 ve 13.00, hafta sonu 5.30 ve 13.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (Private External Bathroom)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x