Villa Aurora Residence - Hostel

Kuzey Roma (bölge), Roma
Villa Aurora Residence - Hostel Öne Çıkan Resim
Villa Aurora Residence - Hostel Dış Mekan
Villa Aurora Residence - Hostel Dış Mekan
Villa Aurora Residence - Hostel Dış Mekan
Villa Aurora Residence - Hostel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Villa Aurora Residence - Hostel
Via dei Giovi, 21 Kuzey Roma (bölge), Roma

Villa Aurora Residence - Hostel misafirlere Roma merkezinde, Via Nomentana ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Yehova Şahitleri İbadethanesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel İspanyol Basamakları ile 4,6 mi (7,3 km) ve Kolezyum ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Villa Aurora Residence - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x