Residenza Talenti Superior Rooms

Kuzey Roma (bölge), Roma
Residenza Talenti Superior Rooms Genel
Residenza Talenti Superior Rooms Öne Çıkan Resim
Residenza Talenti Superior Rooms Dış Mekan
Residenza Talenti Superior Rooms Dış Mekan
Residenza Talenti Superior Rooms İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Residenza Talenti Superior Rooms
Via Ugo Ojetti 79 Kuzey Roma (bölge), Roma

Roma (Quartiere XXVIII Monte Sacro Alto) bölgesindeki Residenza Talenti Superior Rooms misafirlere Via Nomentana ve Yehova Şahitleri İbadethanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel İspanyol Basamakları ile 5,7 mi (9,1 km) ve Kolezyum ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x