Sunset Park Resort and Spa

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Sunset Park Resort and Spa Genel
Sunset Park Resort and Spa Genel
Sunset Park Resort and Spa Genel
Sunset Park Resort and Spa Genel
Sunset Park Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Image More +110 fotoğraf
Sunset Park Resort and Spa
99/19 Moo 3, Soi Najomtien 48 Sukumvit Road, k.m. 161.5 Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Sunset Park Resort and Spa misafirlere Sattahip (Na Chom Thian) bölgesinde, Legend Siam Pattaya Thailand ve Ban Amphur Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) ve Dongtan Plajı ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Sunset Bay Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Balkon, Plaj Kenarı (Beach Spa)
Sea
Sea Breeze
Bay
Bay View South Zone
Room
Bay View North Zone
Room
Brook Side
Room
Serene Garden Spa
Room
Sea Breeze Connecting

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x