Pattaya Paradise Beach Resort

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Pattaya Paradise Beach Resort Öne Çıkan Resim
Pattaya Paradise Beach Resort Dış Mekan
Pattaya Paradise Beach Resort Dış Mekan
Pattaya Paradise Beach Resort Dış Mekan
Pattaya Paradise Beach Resort Dış Mekan
Image More +175 fotoğraf
Pattaya Paradise Beach Resort
235 Moo 3 Na Chom Thian, Sattahip District Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Pattaya Paradise Beach Resort misafirlere Sattahip (Na Chom Thian) bölgesinde, Ban Amphur Plajı ve Legend Siam Pattaya Thailand ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jomtien Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Dongtan Plajı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Room Pool Side
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x