Sunset Village Beach Resort

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Sunset Village Beach Resort Genel
Sunset Village Beach Resort Genel
Sunset Village Beach Resort Genel
Sunset Village Beach Resort Genel
Sunset Village Beach Resort Öne Çıkan Resim
Image More +75 fotoğraf
Sunset Village Beach Resort
89/5 Moo 8, Soi Najomtien 52 Sukhumvit Road, km 162.5, Najomtien Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Sattahip (Na Chom Thian) bölgesindeki Sunset Village Beach Resort misafirlere Bang Saray Plajı ve Cartoon Network Amazone ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Jomtien Plajı ile 7,5 mi (12 km) ve Dongtan Plajı ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 61 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beach
Beach Superior
Garden
Garden Cosy
On
On Beach Premium

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x