Tamnak Beach House

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Tamnak Beach House Genel
Tamnak Beach House Genel
Tamnak Beach House Genel
Tamnak Beach House Genel
Tamnak Beach House Genel
Image More +107 fotoğraf
Tamnak Beach House
99/22 Moo 3, Na Jomtien Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Bu villa misafirlere Sattahip (Na Chom Thian) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Legend Siam Pattaya Thailand ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Dongtan Plajı ile 9,5 mi (15,2 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve LED televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için güneşlik/perde ve odada (ücretli) çocuk bakımı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

2 spa küveti ile keyif sürün veya ücretli su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Room 8 Bed Rooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x