Palm Grove Resort

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Palm Grove Resort Öne Çıkan Resim
Palm Grove Resort Dış Mekan
Palm Grove Resort Dış Mekan
Palm Grove Resort Dış Mekan
Palm Grove Resort Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Palm Grove Resort
245/96 Moo 3,Sukhumvit Rd Na Jomtien Soi 40 Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Palm Grove Resort misafirlere Sattahip (Na Chom Thian) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Ban Amphur Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dongtan Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite One Bed Room
Pool
Pool Villa 3 Bedroom
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Family Oda, 3 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x