Spanelis Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Spanelis Hotel Genel
Spanelis Hotel Öne Çıkan Resim
Spanelis Hotel Dış Mekan
Spanelis Hotel Dış Mekan
Spanelis Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Spanelis Hotel
Mykonos Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Spanelis Hotel misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mykonos Eski Limanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Paradise Beach ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x