Hotel Tagoo

Cyclades Adaları, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Hotel Tagoo Genel
Hotel Tagoo Öne Çıkan Resim
Hotel Tagoo Dış Mekan
Hotel Tagoo Dış Mekan
Hotel Tagoo Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Tagoo
Tagoo Area, Mykonos Town Cyclades Adaları, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Hotel Tagoo misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Paradise Beach ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Hotel Tagoo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Small
Small Single Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x