Tagoo Black

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Tagoo Black Genel
Tagoo Black Genel
Tagoo Black Genel
Tagoo Black Genel
Tagoo Black Genel
Image More +162 fotoğraf
Tagoo Black
Tagoo Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Tagoo Black misafirlere Mikonos bölgesinde, deniz kıyısında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Ornos Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Pool Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz 24 saat oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 13 klimalı odada özel havuz ve plazma televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Deluxe
Deluxe Double Sea View room with Private Pool
Deluxe
Deluxe Triple Sea View with Private Pool
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with private Cave Pool)
Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Cave Pool)
Budget
Budget Double room with Cave Pool
Honeymoon
Honeymoon Süit, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x