Gorgona Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Gorgona Hotel Genel
Gorgona Hotel Öne Çıkan Resim
Gorgona Hotel Dış Mekan
Gorgona Hotel Dış Mekan
Gorgona Hotel Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Gorgona Hotel
Tagoo Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Gorgona Hotel misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mykonos Eski Limanı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Paradise Beach ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Bu otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda (with extra bed)
Deluxe
Deluxe Oda
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda (Outdoor Jetted Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x