Shining Angkor Boutique Hotel

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Shining Angkor Boutique Hotel Genel
Shining Angkor Boutique Hotel Genel
Shining Angkor Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Shining Angkor Boutique Hotel İç Mekan
Shining Angkor Boutique Hotel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Shining Angkor Boutique Hotel
560 Group One, Kok Chok Commune Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Shining Angkor Boutique Hotel misafirlere Siem Reap bölgesinde, tarihi bölgede, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,9 mi (3,1 km) ve Thmei Budist Tapınağı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Shining Angkor Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 21 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Junior
Junior Süit, Balkon
Room
Family Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Süit
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Penceresiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x