Home Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Home Boutique Genel
Home Boutique Öne Çıkan Resim
Home Boutique Dış Mekan
Home Boutique Yerinde Yemek
Home Boutique Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Home Boutique
Jean Commaille Road Near Wat Thmey Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Home Boutique size Siem Reap merkezinde, Charles de Gaulle Yolu ve Angkor Wat ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,2 mi (3,5 km) ve Thmei Budist Tapınağı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x