Le Siddharta D'Angkor

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Le Siddharta D'Angkor Öne Çıkan Resim
Le Siddharta D'Angkor Dış Mekan
Le Siddharta D'Angkor Dış Mekan
Le Siddharta D'Angkor Dış Mekan
Le Siddharta D'Angkor Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Le Siddharta D'Angkor
Jean Commailles Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Le Siddharta D'Angkor misafirlere Siem Reap bölgesinde, havaalanı yakınında, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,8 mi (2,9 km) ve Thmei Budist Tapınağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için video oyun konsolu sunulur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x