Angkor Sivutha Suites by ALFA

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Angkor Sivutha Suites by ALFA Öne Çıkan Resim
Angkor Sivutha Suites by ALFA Dış Mekan
Angkor Sivutha Suites by ALFA Dış Mekan
Angkor Sivutha Suites by ALFA Dış Mekan
Angkor Sivutha Suites by ALFA İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Angkor Sivutha Suites by ALFA
Sivutha Boulevard, Siem Reap Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Angkor Sivutha Suites by ALFA konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Angkor Ulusal Müzesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kraliyet Bahçesi ile 2,4 km ve Siem Reap Kraliyet Rezidansı ile 2,5 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Suite with Balcony
Room
Premier Oda, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x