Sheppard Boutique Guesthouse

Panorama Route, Nelspruit
Sheppard Boutique Guesthouse Genel
Sheppard Boutique Guesthouse Öne Çıkan Resim
Sheppard Boutique Guesthouse Dış Mekan
Sheppard Boutique Guesthouse Dış Mekan
Sheppard Boutique Guesthouse Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Sheppard Boutique Guesthouse
23 Sheppard Drive Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki Sheppard Boutique Guesthouse konaklamanızda, Busamed Lowveld Private Hospital ve Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Promenade Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Nelspruit Pazarı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Sheppard Boutique Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Süit
Room
Garden Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x