Vineyard on the Hill Guest House

Panorama Route, Nelspruit
Vineyard on the Hill Guest House Genel
Vineyard on the Hill Guest House Genel
Vineyard on the Hill Guest House Genel
Vineyard on the Hill Guest House Genel
Vineyard on the Hill Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Vineyard on the Hill Guest House
18 Sheppard Drive Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki Vineyard on the Hill Guest House konaklamanızda, Busamed Lowveld Private Hospital ve Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Promenade Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Nelspruit Lisesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Vineyard on the Hill Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic King / Twin Room
Room
Luxury Süit (King)
Room
Queen Room Deluxe
Room
Oda
Room
Luxury Self-Catering King or Twin Room, Garden View, Kitchenette
Room
Self-Catering Family Room
Room
Luxury Self-Catering Family Suite
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x