Christie's at 32 on Russell

Panorama Route, Nelspruit
Christie's at 32 on Russell Öne Çıkan Resim
Christie's at 32 on Russell Dış Mekan
Christie's at 32 on Russell Dış Mekan
Christie's at 32 on Russell Dış Mekan
Christie's at 32 on Russell Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Christie's at 32 on Russell
32 Russell Street Panorama Route, Nelspruit

Christie's at 32 on Russell konaklamanızda Nelspruit bölgesinde, havaalanı yakınında, Nelspruit Crossing Mall Alışveriş Merkezi ve Mediclinic Nelspruit Özel Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Ilanga Mall Alışveriş Merkezi ile 3,4 km ve Lowveld Ulusal Botanik Bahçesi ile 5,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. 25 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Nelspruit bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x