Francolin Lodge

Panorama Route, Nelspruit
Francolin Lodge Genel
Francolin Lodge Genel
Francolin Lodge Öne Çıkan Resim
Francolin Lodge Dış Mekan
Francolin Lodge Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Francolin Lodge
4 Du Preez Street Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki Francolin Lodge misafirlere banliyöde, Nelspruit Golf Club ve Nelspruit Pazarı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Busamed Lowveld Private Hospital ile 1,3 mi (2,2 km) ve Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x