Khayalami Hotels - Mbombela

Panorama Route, Nelspruit
Khayalami Hotels - Mbombela Öne Çıkan Resim
Khayalami Hotels - Mbombela Dış Mekan
Khayalami Hotels - Mbombela Dış Mekan
Khayalami Hotels - Mbombela Dış Mekan
Khayalami Hotels - Mbombela Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Khayalami Hotels - Mbombela
29 van Wijk Street Panorama Route, Nelspruit

Khayalami Hotels - Mbombela misafirlere Nelspruit merkezinde, Busamed Lowveld Private Hospital ve Promenade Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2 km) ve Nelspruit Pazarı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için İngiliz dâhildir.

32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x