Saraswati Serenity

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Saraswati Serenity Öne Çıkan Resim
Saraswati Serenity Yerinde Yemek
Saraswati Serenity Yerinde Yemek
Saraswati Serenity Yerinde Yemek
Saraswati Serenity Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Saraswati Serenity
Jl. Jepun, Kuta Selatan Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Saraswati Serenity misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Udayana Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Kuta Plajı ile 7,4 mi (12 km) ve Legian Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Saraswati misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x