Muaya Villa

Jimbaran
Muaya Villa Öne Çıkan Resim
Muaya Villa Dış Mekan
Muaya Villa Dış Mekan
Muaya Villa Dış Mekan
Muaya Villa Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Muaya Villa
No.1 Jl. Jepun , Jimbaran

Muaya Villa misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kuta Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Legian Plajı ile 8,5 mi (13,6 km) mesafede.

Küçük mutfak olan 3 odasında evinizin konforunu yaşayın. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Muaya House)
Room
Standard Oda (Plunge Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x