Villa Viking

Jimbaran
Villa Viking Genel
Villa Viking Genel
Villa Viking Öne Çıkan Resim
Villa Viking Dış Mekan
Villa Viking Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Villa Viking
Jalan Jepun No.1 , Jimbaran

Villa Viking konaklamanızda Jimbaran bölgesinde, Cimbaran Plajı ile 2,2 km (1,3 mi) ve Balangan Plajı ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Nusa Dua Plajı ile 11,7 km (7,3 mil) ve Kuta Plajı ile 11,8 km (7,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Villa Viking Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x