Mella Villas Jimbaran

Jimbaran
Mella Villas Jimbaran Genel
Mella Villas Jimbaran Öne Çıkan Resim
Mella Villas Jimbaran Dış Mekan
Mella Villas Jimbaran Yerinde Yemek
Mella Villas Jimbaran Oda Manzaraları
Image More +20 fotoğraf
Mella Villas Jimbaran
Jl. Jepun 18B , Jimbaran

Bu villa misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Udayana Üniversitesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kuta Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Legian Plajı ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x