Kampung 168

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Kampung 168 Öne Çıkan Resim
Kampung 168 Dış Mekan
Kampung 168 Dış Mekan
Kampung 168 Dış Mekan
Kampung 168 İç Mekan
Image More +91 fotoğraf
Kampung 168
Jalan Uluwatu Kuta Selatan Badung Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Kampung 168 misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Udayana Üniversitesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kuta Plajı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Legian Plajı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Room Outdoor Shower

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x