Rosaleen Boutique Hotel

Orta Vietnam, Hue
Rosaleen Boutique Hotel Genel
Rosaleen Boutique Hotel Genel
Rosaleen Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Rosaleen Boutique Hotel Dış Mekan
Rosaleen Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +122 fotoğraf
Rosaleen Boutique Hotel
36 Chu Van An Street Phu Hoi Ward Orta Vietnam, Hue

Rosaleen Boutique Hotel konaklamanızda Hue (Hue Şehir Merkezi) bölgesinde, Truongtien Köprüsü ve Dong Ba Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Con Hen ile 2,5 km (1,6 mil) ve Imperial City (İmparatorluk Şehri) ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Otelin Vietnam mutfağı alanında uzman restoranı Aroma misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 56 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Senior
Senior Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe)
Senior
Senior İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x