Hong Thien 1 Hotel

Orta Vietnam, Hue
Hong Thien 1 Hotel Genel
Hong Thien 1 Hotel Dış Mekan
Hong Thien 1 Hotel Dış Mekan
Hong Thien 1 Hotel Kahvaltı
Hong Thien 1 Hotel Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Hong Thien 1 Hotel
35/6 Chu Van An Orta Vietnam, Hue

Hong Thien 1 Hotel misafirlere Hue merkezinde, Perfume River ve Truongtien Köprüsü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 1 mi (1,6 km) ve An Dinh Sarayı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için hongthien ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 4 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Small Room)
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x