Orchid Hotel

Orta Vietnam, Hue
Orchid Hotel Öne Çıkan Resim
Orchid Hotel İç Mekan
Orchid Hotel Oda Manzaraları
Orchid Hotel Banyo Tipleri
Orchid Hotel Banyo Tipleri
Image More +39 fotoğraf
Orchid Hotel
30A Chu Van An Street Orta Vietnam, Hue

Orchid Hotel size Hue merkezinde, Perfume River ile 5 dakika yürüyüş ve Truongtien Köprüsü ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 1 mi (1,7 km) ve An Dinh Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Orchid Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu George dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Romantic
Romantic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x