Amy 2 Hostel

Orta Vietnam, Hue
Amy 2 Hostel Öne Çıkan Resim
Amy 2 Hostel Dış Mekan
Amy 2 Hostel İç Mekan
Amy 2 Hostel İç Mekan
Amy 2 Hostel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Amy 2 Hostel
10/26 Vo Thi Sau Orta Vietnam, Hue

Amy 2 Hostel misafirlere Hue merkezinde, Perfume River ve Truongtien Köprüsü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Royal Fine Arts Museum ile 1,1 mi (1,7 km) ve An Dinh Sarayı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda Amy 2 Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda (8 beds)
Room
Ortak Ranzalı Oda (4 beds)
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x