Hong Thien Ruby Hotel

Orta Vietnam, Hue
Hong Thien Ruby Hotel Genel
Hong Thien Ruby Hotel Genel
Hong Thien Ruby Hotel Öne Çıkan Resim
Hong Thien Ruby Hotel Dış Mekan
Hong Thien Ruby Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hong Thien Ruby Hotel
35 lane 12 Chu Van An Street, Phu Hoi Orta Vietnam, Hue

Hong Thien Ruby Hotel misafirlere Hue merkezinde, Perfume River ve Truongtien Köprüsü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 1 mi (1,6 km) ve Ho Chi Minh Museum ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x