Riad Rêve d'Antan & Spa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Rêve d'Antan & Spa Genel
Riad Rêve d'Antan & Spa Genel
Riad Rêve d'Antan & Spa Öne Çıkan Resim
Riad Rêve d'Antan & Spa Dış Mekan
Riad Rêve d'Antan & Spa Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Riad Rêve d'Antan & Spa
6, Derb Benzina, Kasbah Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Rêve d'Antan & Spa misafirlere Marrakech merkezinde, Moulay El Yazid Cami ve Kasbah Camisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,8 mi (3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Riad otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Junior Süit
Room
Family Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x