Arabian Riad

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Arabian Riad Genel
Arabian Riad Genel
Arabian Riad Genel
Arabian Riad Genel
Arabian Riad Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Arabian Riad
37 Derb Benzina Kasbah Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Arabian Riad misafirlere Marrakech (Kasbah) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Saadi Türbesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Özel Banyo
Superior
Superior Süit, Özel Banyo (Orange)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Bleu Azur)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Noir Luxe)
Room
Premium Süit, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x