Dar Karma

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Karma Öne Çıkan Resim
Dar Karma Dış Mekan
Dar Karma İç Mekan
Dar Karma Kahvaltı
Dar Karma Kahvaltı
Image More +80 fotoğraf
Dar Karma
51 Derb El Mennabha Kabash Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Dar Karma misafirlere Marrakech (Kasbah) bölgesinde, Agdal Bahçeleri ve Moulay El Yazid Cami ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x