Riad Omara al Kasbah

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Omara al Kasbah Genel
Riad Omara al Kasbah Genel
Riad Omara al Kasbah Genel
Riad Omara al Kasbah Öne Çıkan Resim
Riad Omara al Kasbah Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Riad Omara al Kasbah
No. 94 Derb Boutouil Kasbah Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Omara al Kasbah misafirlere Marrakech (Kasbah) bölgesinde, Moulay El Yazid Cami ve Kasbah Camisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Relais des Artistes ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve buhar odası mevcuttur. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (OPALE DE FEU)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (EMERAUDE)
Family
Family Süit (TOURMALINE)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (TOPAZ IMPERIAL)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (PIERRE DE LUNE)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (TURQUOISE)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (AGATE)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (JADE)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (SAPHIR)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x