Riad mon petit rêve

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad mon petit rêve Öne Çıkan Resim
Riad mon petit rêve Kahvaltı
Riad mon petit rêve Oda Düzeni
Riad mon petit rêve Oda Düzeni
Riad mon petit rêve Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Riad mon petit rêve
69 derb Hammam Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad mon petit rêve misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Perfume Museum ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,6 mi (4,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Riad mon petit rêve misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x