Riad Hart Essoura

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Hart Essoura Dış Mekan
Riad Hart Essoura Dış Mekan
Riad Hart Essoura Dış Mekan
Riad Hart Essoura Dış Mekan
Riad Hart Essoura Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Riad Hart Essoura
98 Derb El Hammam Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Hart Essoura misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Perfume Museum ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,6 mi (4,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde misafilere lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x