Nadir Home Riad

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Nadir Home Riad Genel
Nadir Home Riad Öne Çıkan Resim
Nadir Home Riad Dış Mekan
Nadir Home Riad Dış Mekan
Nadir Home Riad Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Nadir Home Riad
8, Derb Bel Bekkar Zaouiat Lahdar Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Nadir Home Riad misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Ben Youssef Madrasa ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,6 mi (4,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Nadir Home Riad misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Berbere Room)
Senior
Senior Tek Büyük Yataklı Oda (Orientale Room)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Rbati Room)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Sahraoui Room)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Fassi Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x