Riad Arabkech

Marakeş
Riad Arabkech Öne Çıkan Resim
Riad Arabkech Dış Mekan
Riad Arabkech Kahvaltı
Riad Arabkech Yerinde Yemek
Riad Arabkech Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Riad Arabkech
Derb taht el khouba numero 6 Assouel Marrakech , Marakeş

Riad Arabkech misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Perfume Museum ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,7 mi (4,4 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu riad otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x