Riad Azrur

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Azrur Genel
Riad Azrur Öne Çıkan Resim
Riad Azrur Dış Mekan
Riad Azrur İç Mekan
Riad Azrur İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Riad Azrur
N° 72 Derb El Hammam, Assouel Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Azrur misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Perfume Museum ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,7 mi (4,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x