Rahnile Hotel

Bahar Dar
Rahnile Hotel Genel
Rahnile Hotel Genel
Rahnile Hotel Genel
Rahnile Hotel Genel
Rahnile Hotel Genel
Image More +32 fotoğraf
Rahnile Hotel
Kebele 05 Behind EEPCO Building , Bahar Dar

Rahnile Hotel konaklamanızda Bahir Dar merkezinde, Blue Nile Bridge ve Lake Shore ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Aya Yorgi Kilisesi ile 0,4 km (0,2 mil) ve Bahir Dar Pazarı ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı
Room
Executive Dubleks, 1 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x